bg image

top_patronat

Patronat de Sant Roc

equip_patronat

El Patronat de Sant Roc el formen 3 grans blocs, començant per la ​Junta;​ al capdavant de la festa i formada per gent jove i fresca. Un model de junta que estira a participar al jovent del poble i ha permès augmentar la festa de Sant Roc en un 100% en els últims anys.

Aquesta Junta però no camina sola, va acompanyada dels Macips; joves que volen formar part del Patronat de Sant Roc i l’acompanyen en totes les activitats que s’organitzen durant l’any i alhora fan possible que s’omplin de color i almorratxes els carrers de Santa Maria d’Arenys cada 16 d’Agost.

Però la diada de Sant Roc és una festa que interpel·la a tots els Arenyencs i Arenyenques, i és per això que de forma desinteressada, altruista i compromesa: avis, pares, tiets, germans i amics, gran part d’ells ex-macips que han deixat el relleu a futures generacions, participen de forma activa com a col·laboradors a totes les activitats i han esdevingut amb els anys un element clau per la logística i desenvolupament de la festa.

Tots ells, persones amb ambició, responsabilitat, compromís, passió per les tradicions i la cultura, i un fort arrelament i estima a Arenys de Mar, impulsen el Patronat de Sant Roc i fan any rere any del 16 d’Agost el dia i festivitat més viscuda, sentida i esperada dins del calendari festiu d’Arenys de Mar.

00_xarxes_macips